söndag 6 maj 2012

The beginning of a new era

Hejsan gott folk!

Nu sitter jag här och skriver något jag aldrig trodde jag skulle. Mitt första inlägg i min alldeles egna blogg. Jag har tidigare avfärdat tanken att starta en blogg, men har nu hittat en anledning till att faktiskt ta fram min skriftliga sida.

Varför startar man då en blogg? Jag tror att alla människor har ett grundläggande behov av att få uttrycka sig och dela med sig av tankar, funderingar och vad som händer i livet. Alla har vi olika sett att uttrycka oss. Jag har alltid tyckt att musik och vardagligt umgänge täckt upp den biten för mig. Men nu har jag insett, eftersom musik handlar i högsta grad om att uttrycka sig, att det är en sida som jag behöver utveckla. Därför hoppas jag att det kan få bli ett sett för mig att utveckla mitt uttryck och på så sätt utvecklas som musiker.

Bloggen kommer att i största del att innehålla mina tankar och funderingar kring livet, tro, musik och vad än som kommer för mig.

Angående designen så är den under arbete, så det kommer troligen att ändras lite hit och dit till en början, så vi får se hur det faller sig på plats.

Hoppas att jag lyckas dra till några trogna läsare och att ni kanske, rent utav kan få ut någonting av det.

Peace out!